Continental’in Bayi Yönetim Sistemi’ne IDC Dijital Dönüşüm Ödülü!

23/12/2020

Continental, bayileriyle iş süreçlerini daha şeffaf, verimli ve entegre bir şekilde yürütmek amacıyla Logo Yazılım ile hayata geçirdiği DAS (Dealer Automation System – Bayi Ağı Yönetim Sistemi) projesiyle, International Data Corporation (IDC) tarafından verilen IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri’nde üçüncülüğe layık görüldü.

Teknoloji şirketi ve premium lastik üreticisi Continental, International Data Corporation (IDC) Türkiye ofisi tarafından verilen Dijital Dönüşüm Ödülleri’nde DAS (Dealer Automation System – Bayi Ağı Yönetim Sistemi) projesiyle İşletim Modeli Yönetimi kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Continental’in Logo Yazılım işbirliği ile hayata geçirdiği DAS - Bayi Ağı Yönetim Sistemi, Continental merkez ofisi ile geniş bayi ağı arasındaki iletişim ve çoklu dil problemini çözmek amacıyla tasarlandı. Bu sistem ile iş süreçleri dijitalleştirilerek maliyet tasarrufunun yanı sıra hem bayilerin hem de çalışanların günlük zaman alan operasyonel işlerinde hız, çeviklik ve verimlilik sağlandı. DAS Continental’in  yetkili bayi ağında ve  şirket  merkezinde ve saha ekiplerince aktif bir şekilde kullanılıyor.

Ali Okan Tamer Pic

“Sektörde dijital çözümlerimizle ayrışarak çalışması en kolay firma olacağız”

Ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer, aynı zamanda bir teknoloji şirketi olduklarını, dijitalleşmenin öncelikleri arasında olduğunu söyledi. Tamer, “Continental Türkiye, yerel pazar dinamikleri nedeniyle diğer pek çok global marketten çok daha karmaşık iş süreçlerine sahip. Logo Yazılım işbirliği ile ihtiyaçlarımıza özel olarak tasarlanan DAS Projesi sayesinde yetkili satıcılarımızla  işlerimizi ortak bir dil üzerinden, entegre yürütebildiğimiz web tabanlı bir sisteme sahibiz. Logo J-platform ERP ile iş süreçlerimizi sürekli iyileştirerek sektörde çalışması en kolay firma olmayı hedefliyoruz. Pazarda rakiplerimizden ayrışan dijital çözümlerimizle hem bayilerimizin hem de müşterilerimizin daha verimli çalışabilmesi için geliştirmeler yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Süheyla Özgül

Continental Türkiye ile birlikte hayata geçirdiğimiz projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığımız ödüller çok kıymetli ve Logo Yazılım olarak gösterdiğimiz özverili çalışmalarımızın ödüllerle taçlanmasından dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte tüm gayretimizle işletmelerin yanında olarak, dijital dönüşümlerine destek olmaya devam edeceğiz."

Logo Dijital Dönüşüm Genel Müdürü Süheyla Özgül