Continental ve Dünyagöz ContiExtra Üyeleri İçin Kurumsal Anlaşma Yaptı

13/08/2018

Continental ile Dünyagöz Hastaneler Grubu arasında protokol imzalandı. Protokole göre; Continental müşterileri, ContiExtra üyeleri ve birinci derece yakınları, göz sağlığı hizmetlerinde Dünyagöz’ü tercih edebilecekler.

Dünyanın en büyük lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden olan Continental’in müşterilerine daha fazla ayrıcalık sunma hedefiyle hayata geçirdiği ContiExtra, marka iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Dünyagöz Hastaneler Grubu ile yapılan iş birliği kapsamında ContiExtra üyeleri, Türkiye’de 20 noktada bulunan Dünyagöz Hastaneleri’nde muayene, tetkik, özellikli ameliyat, lazer ameliyatı ve diğer genel ameliyatlardan faydalanabilecekler. Üstelik bu göz sağlığına ilişkin protokolden ContiExtra üyelerinin birinci dereceden yakınları da yararlanabilecek.

ContiExtra’ya üyelik çok kolay

Continental yetkili satıcılarından veya Continental Lastik Evleri’nden tek seferde 4 adet Continental markalı binek, SUV/4x4 veya hafif ticari araç lastiği satın alan Continental kullanıcıları, ContiExtra’ya ücretsiz üye olabiliyor. Yetkili satıcılardan yapılan alışverişlerde faturayla birlikte verilen contiextra üyelik şifresini, iletişim ve plaka bilgileri ile www.contiextra.com  adresindeki “Yeni Üye” bölümüne giren kullanıcılar, kolayca üyeliğini başlatabiliyor.

Detaylı bilgi için: is.gelistirme@dunyagoz.com / 0850 222 44 69