Vitesco Technologies yüksek voltajlı hibrit araçlarda emisyonları azaltıyor

18/03/2021
pic1

Vitesco Technologies, kanıtlanmış EMICAT® çözümü ile  yüksek voltajlı araçlar pazarına giriyor. Verimliliği yüksek yeni elektronik sistemlerle emisyonlar anında dönüştürülüyor.

Continental AG Güç Aktarma Organları Bölümü çatısı altında faaliyet gösteren Vitesco Technologies, elektrikli katalizör ısıtmasını yüksek voltajlı hibrit araçlarda da kullanılabilir hale getiriyor. Modern güç aktarma teknolojileri ve elektrifikasyon çözümlerinin önde gelen uluslararası tedarikçisi Vitesco, yüksek gerilim sektöründe ısıtma teknolojisini kullanarak mevcut ürün yelpazesini genişletiyor. Geliştirilen yenilikçi e-katalizör, önemi giderek artan düşük emisyonlara ulaşmayı bugünden mümkün hale getiriyor.

Verimli elektrifikasyon için akıllı çözümler gerekir”

Vitesco Technologies Sensör ve Tahrik Sistemleri Departmanı Müdür Yardımcısı Klaus Hau, “Denenmiş ve test edilmiş EMICAT® ısıtmalı katalizörümüz ile yeni DC/DC konverterimizin mükemmel kombinasyonu, kritik durumlarda, yani yanmalı motor yeniden başlatıldığında, gerçek emisyonları azaltır. Verimli elektrifikasyon için akıllı çözümler gerekir.” dedi.

Üretim 2023’te başlayacak

Yüksek voltajlı hibritlerde de bu tür bir egzoz gazı kontrolü şimdiye kadar yapılamıyordu. Yeni geliştirilen DC/DC konverter, ısıtma diski için tahrik sisteminin yüksek voltajından düşük voltajlı güç üretiyor ve % 95 oranında yüksek verimlilik sunuyor. Üretimin 2023 yılına başlaması bekleniyor.

pic2