Continental Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Eğitimde Buluştu!

30/01/2018

Kurumsal sosyal sorumluluk misyonuyla özellikle gençlerin eğitimine büyük önem veren Continental, Mersin Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.  Yaz ve kış lastiklerinin teknik detaylarının yanı sıra trafikte bilinçli sürücü olma ve güvenli sürüş konularında öğrencilere seminer  veren Continental Teknik Müşteri Hizmetleri ve Eğitim Müdürü Özgür Ayanoğlu öğrencilerden de tam not aldı.

pic_20180130MezitliMeslekiAnadoluLisesiEgitim

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin talebine cevap vererek harekete geçti. Kurumsal sosyal sorumluluk misyonuyla Mersin’e giden Continental Teknik Müşteri Hizmetleri ve Eğitim Müdürü Özgür Ayanoğlu,  öğrencilerle interaktif bir buluşmaya katıldı. Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ilgisi ve yoğun katılımıyla düzenlenen seminerde lastiğin teknik detaylarını öğrencilere aktaran Özgür Ayanoğlu; ContiSense, ContiAdapt gibi yeni nesil teknolojilerin yanı sıra trafikte bilinçli sürücü olmanın önemine de değindi.

Lastik, lastik kesiti gibi pek çok teknik detayı görme ve deneyimleme fırsatını bulan öğrenciler, motor ve teknoloji derslerinde de bu aldıkları eğitimden faydalanacaklarını söyledi. Seminerin sonunda Continental Teknik Müşteri Hizmetleri ve Eğitim Müdürü Özgür Ayanoğlu, öğrencilerin aklına takılan soruları da yanıtladı.

pic2_20180130MezitliMeslekiAnadoluLisesiEgitim

Eğitimin Continental için her zaman öncelikli olduğunu belirten Continental Teknik Müşteri Hizmetleri ve Eğitim Müdürü Özgür Ayanoğlu “Continental olarak özellikle gençlere verilen  eğitimin büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Bu nedenle de öncelikle başta Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Oktay olmak üzere okulumuzun tüm öğrencilerine ve öğretmenlerine bizleri davet ettikleri için teşekkür etmek istiyorum.  Mezitli Teknik Lisesi’nin öğrencileriyle oldukça verimli bir eğitim gerçekleştirdik. Gençlerimizin gelecekte iyi yerlere gelerek sektörümüze ve ülkemiz ekonomisine en iyi şekilde katkı sağlayacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Continental, bu tarz eğitimlerle gençleri bilinçlendirerek onları geleceğin bilinçli sürücüleri olma yolunda hazırlamayı hedefliyor.