Otomobil / Van / 4x4 Lastikleri

2020_winter_campaign_banner

Testlerin Şampiyonu Yine Arka Çıkıyor.

Bayi Yetkilileri için Genel Aydınlatma Metni

Bayi Yetkilisi

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler:

İsim, Soyisim, T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi, Doğum Yeri, Unvan, İmza Sirküleri, Aile Yakını Bilgisi


Kişisel Veri İşleme Amaçları:

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi.


Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri:

Kişisel verileriniz, Continental Türkiye tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri:

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; basılı/elektronik formlar, çağrı merkezi kayıtları, sözleşmeler/taahhütnameler, e-posta, raporlar, SAP, yüz yüze yapılan görüşmeler ve diğer araçlar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler:

Elektronik posta adresi, İletişim Adresi, Faks Numarası, İş Telefonu Numarası, Cep Telefonu Numarası, Pozisyon/Unvan Bilgileri


Kişisel Veri İşleme Amaçları:

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi


Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri:

Kişisel verileriniz, Continental Türkiye tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri:

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; basılı/elektronik formlar, çağrı merkezi kayıtları, sözleşmeler/taahhütnameler, e-posta, raporlar, SAP, yüz yüze yapılan görüşmeler ve diğer araçlar vasıtasıyla toplanmaktadır.