Otomobil / Van / 4x4 Lastikleri

2020_winter_campaign_banner

Testlerin Şampiyonu Yine Arka Çıkıyor.

Stajyer Adayları için Genel Aydınlatma Metni

Stajyer Adayları

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler:

Ad-Soyad, Doğum Tarihi, Doğum Yeri.


Kişisel Veri İşleme Amaçları:

Stajyer Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması


Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri:

Kişisel verileriniz, Continental Türkiye tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;,

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri:

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; özgeçmişiniz ve özel istihdam bürosu (Headhunter) aracılığıyla toplanmaktadır.


İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler:

Ev Adresi, Ev Telefonu Numarası, Cep Telefonu Numarası, E-Posta Adresi


Kişisel Veri İşleme Amaçları:

Stajyer Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması.


Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri:

Kişisel verileriniz, Continental Türkiye tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri:

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; özgeçmişiniz ve özel istihdam bürosu (Headhunter) aracılığıyla toplanmaktadır.

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler:

Eğitim Durumu, Çalışma Geçmişi ve Detayları, Özgeçmiş,Başvurulan Pozisyon Bilgisi, Askerlik Durum Bilgisi


Kişisel Veri İşleme Amaçları:

Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim ve Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Stajyer Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi.


Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri:

Kişisel verileriniz, Continental Türkiye tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri:

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; özgeçmişiniz ve özel istihdam bürosu (Headhunter) aracılığıyla toplanmaktadır.



Mesleki Deneyim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler:

Transkript Bilgileri, Diploma Bilgisi, Sertifikalar, Gidilen Kurslar, Yabancı Dil Bilgisi


Kişisel Veri İşleme Amaçları:

Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim ve Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Stajyer Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi.


Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri:

Kişisel verileriniz, Continental Türkiye tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri:

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; özgeçmişiniz ve özel istihdam bürosu (Headhunter) aracılığıyla toplanmaktadır.