#Extreme E

Zorlu bir yarış, zorlu lastikler gerektirir

Yeni bir yarış türü için yeni bir tür lastik üretimi

The CrossContact Extreme E at the garage

Kavurucu sıcak veya dondurucu soğuk; çamurlu, kumlu veya buzlu – koşullar ne kadar aşırı olursa olsun, sürücüler ve araçları, yarışın her aşamasında kavrama, çekiş ve mükemmel performans sağlayan güvenilir bir lastiğe ihtiyaç duyar.  Optimize edilmiş lastikler yalnızca zorlu koşullar için değil, aynı zamanda rekabetçi saf elektrikli SUV'lerin benzersiz gereksinimleri için de üretilmiştir. Bu elektrikli SUV'ler normalden çok daha ağırdır ve kalkış ve hızlanma sırasında ekstra bir tepme gerektirir, bu da ekstra özel lastiklerin zorunlu olduğu anlamına gelir.

En zorlu koşullar için üretildi: CrossContact

Extreme E için geliştirilen yeni lastik, hemen hemen her yüzeyde çekişi ve dengeyi artırmak için özel olarak tasarlanmış lastik sırtına sahip, iyi dengelenmiş bir tur lastiğidir. Özellikle Extreme E'nin ihtiyaçları için iki yeni lastik yaratmak için bu lastiğin gücünü daha da geliştirdik. CrossContact, yarışmacıların dünyanın en zorlu yarış serisinin bitiş çizgisine güvenli bir şekilde ulaşmalarına yardımcı olacaktır.

Continental Arazi Lastiği

Yeni CrossContact

  • Bu lastik, kum ve çakıl gibi sıcak ve yumuşak yüzeyler için kendisinin mükemmel şekilde optimize edilmesini sağlayan, büyük bloklardan ve omuzdan bağımsız bir tasarımdan oluşan, her türlü araziye uygun bir desene sahiptir.
  • Bazen lastikte sıkışabilen taşları çıkarmak için “taş atıcı özelliği” de bulunmaktadır.
  • Yaz baskısı lastiğin üstesinden gelmek için hem 3D efekti veren hem de kertenkele derisinin dokusunu andıran renkli bir baskıya sahiptir.

En son teknoloji Continental lastik yanağı tasarımını nasıl yükseltiyor?

Continental Extreme E test sürücüsü ve yarış süper yıldızı Mikaela Åhlin-Kottulinsky, Continental'in Extreme E yan duvar tasarımlarının arkasındaki yaratıcılarla konuşmuştur. Yenilikçi bir mürekkep püskürtmeli kauçuk baskı tekniğinin CrossContact ve CrossContact Ice lastikleri için benzersiz tasarımları nasıl yarattığını keşfedin!

Şu anda sosyal medyada neler oluyor?

İlgili Makaleler