You are currently at our Türkiye website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations


ContiConnect™ 2.0

Conti Connect Stage


Lastiklerinizden en iyi şekilde yararlanın!

Lastiklerin olması gereken hava basıncından daha düşük olması, arızaların ve servis çağrılarının habercisidir. Bu nedenle, filonuz için doğru lastik basıncı ve lastik sıcaklığı son derece önemlidir.

ContiConnect™ 2.0 ile lastiklerinizin durumunu izleyebilirsiniz. Böylece güvenliği artırabilir, lastik aşınmasını olması gereken seviyeye getirebilirsiniz.

Ayrıca, daha uzun çalışma süresi sağlarken maliyetli arızalardan kaçınabilir, bakım maliyetlerini düşürebilir ve yakıt tasarrufunu optimize edebilirsiniz.

Yeni nesil dijital lastik izleme

ContiConnect™ 2.0'ın yeni özellikleri yakında ticari araç kullanıcıları için sunulacak. Bu özellikler sayesinde, lastiklerinizin durumu hakkında tam bir şeffaflık elde edebileceksiniz. Kilometre ve diş derinliği gibi önemli verilere erişebilecek ve bu sayede varlıklarınızı daha verimli bir şekilde yönetebileceksiniz. Bu da lastiklerinizin durumunu yakından takip edebilmenizi ve hizmetlerimizi proaktif bir şekilde planlayabilmenizi sağlayacak.

ContiConnect™ özellikleri

In addition to tire inflation pressure, our advanced sensor technology can also record tire mileage.
  • Tam şeffaflık sağlayan dijital lastik izlemenin yeni bir boyutunu deneyimleyin.
  • Kilometre ve diş derinliği tahmini ile lastik basıncını ve sıcaklığını izleyerek verimliliği bir sonraki seviyeye taşıyın.
  • İşletmeniz için en kârlı olan, özel olarak hazırlanmış çözümlerden yararlanın.


Müşterilerimizin söylediklerine kulak verin!

Spedition Zink'in filo yöneticisi Michael Doßwald, "Doğru lastik basınçlarını korumak bize yakıt tasarrufu sağlıyor, ayrıca lastiğin hizmet ömründen tam olarak yararlanıyor ve araçlarımız için yüksek düzeyde bir operasyonel güvenlik elde ediyoruz" diyor.

Zink


Teknik detaylar

Her şeyin kontrol altında olması hayatı çok daha kolay hale getirir. ContiConnect™ 2.0 ile, lastiklerinizin durumunu izleyerek filonuzun lastiklerinde tam şeffaflıktan yararlanırsınız. Gerçekten iyi olan şey: Tahmine dayalı analitik sayesinde hizmetleri proaktif olarak planlamanıza olanak tanıyan eş zamanlı ve iç huzurunuzu artıracak bir çözüm.

Tires Digital Solutions Tire Planning

Bir iş yürütmek iniş ve çıkışlarla doludur. Basınç, sıcaklık, kilometre ölçümü ve diş derinliği tahmini gibi ilgili tüm lastik parametrelerini uzaktan izleme özelliğiyle, lastikle ilgili arıza riskini önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Bu, aracınızın çalışma süresini ve varlığınızın kullanım ömrünü artırmanıza yardımcı olur. Yakıt maliyetlerini ve CO2 emisyonlarını azaltarak verimliliğinizi artırın. Şimdi, işiniz daha da kolaylaşıyor.

Digital Solutions Data Analytics Prediction

Hiçbir iş diğerine benzemez. Farklı zorluklar, araçlar ve ihtiyaçlar vardır. Mükemmel çözüm, hepsini kapsayan çözümdür. ContiConnect™ , farklı paketler ve eklentiler dahil olmak üzere birçok seçeneğe sahiptir. Modüler sistemimizle size en çok yarar sağlayanı seçin. Aracınızın operasyonlarına özel ContiConnect Live ile araçlardaki lastikler hakkında canlı olarak bilgi sahibi olabilir ya da ContiConnect Yard ile araçlardaki lastik sensorlerinden gelen veriler anten vasıtası ile portala aktarılır. Bu verileri ContiConnect portalı üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Tires Digital Solutions Key Visual



Müşterilerimizin söylediklerine kulak verin!

Egger Spedition GmbH genel müdürü Peter Eggers, “Yoldaki lastik patlamaları ve dolayısıyla üçüncü şahıslar tarafından yapılan onarımlar önemli ölçüde azaldı” diyor. "Bu, teslimat güvenilirliğimizi daha da geliştirmemizi sağladı, ayrıca yakıt tasarrufu sağladık ve lastikleri araçlarda daha uzun süre tutabildik. Dolayısıyla benim için bu yatırım bir kazan-kazan oldu.”

Eggers


Lastikleri nasıl konuştururuz?

Dijital Lastik İzleme sistemimizi, otobüs, kamyon, özel otomobil, bağımsız treyler dahil dilediğiniz araç türü için etkinleştirebilirsiniz.

Lastik sensörü, veri toplamak ve iletmek için lastiğin iç astarına monte edilir. Sensör, lastiğe sonradan veya fabrikada takılabilir.

In addition to tire inflation pressure, our advanced sensor technology can also record tire mileage.

ContiConnect™ Yard, saha içindeki lastik sensörlerinden verileri toplayan ve ileten bir bağlantı bileşenidir. Yard Reader Anteni ise filonun yıkama alanı, benzin istasyonu yakınları veya garaj bölgesi gibi herhangi bir noktada kurulabilir. Bu anten, lastik sensörlerinden gelen verileri alır ve ardından hücresel bağlantı aracılığıyla analiz edilip yorumlandığı bir web sitesine ileterek verilerin işlenmesini sağlar.

Yard Reader Anteni'nin kurulum kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

A Truck passes a gas station during night.

ContiConnect™ kullanmaya başlamak için bir el tipi araç gereklidir. Bu araç, her bir lastik sensörünü aracın ilgili tekerlek konumuna atamak için kullanılır ve bu işlem kablosuz olarak gerçekleştirilir. Ayrıca bu el tipi araç, lastik verilerini bir Yard Reader Anteni olmadan web portalına aktarmak için de kullanılabilir.

Employee takes a measurement at maturity

ContiConnect™ web portalı, tüm araçlarınızdaki lastik koşullarını proaktif olarak izleyebileceğiniz bir arayüzdür. Bu web portalı, her tür cihazdan erişilebilen tarayıcı tabanlı bir uygulamadır ve özelleştirilebilir bildirimler alarak herhangi bir sorunu eş zamanlı olarak çözebilmenizi sağlar.

360°Fleet Solutions Digital Tire Monitoring


Lastikleriniz için endişelenmenize gerek yok. Biz onlarla ilgileniyoruz.

Continental olarak, lastiklerin her alanında uzmanız. Ancak tek başına bu yeterli değil! Taşımacılığın geleceğini şekillendirmek için sürekli çalışıyoruz. Dijital çözümlerimiz ile vaktinizi harcamadan hızlı bir şekilde lastiklerinizin durumunu takip edebilirsiniz. 

ContiConnect™ Live

Yoldayken birden fazla aracın lastik basıncını canlı olarak ve konumlarından bağımsız olarak izleyin.

White truck driving on the highway turning towards the horizon in an autumn landscape with sun shining through the clouds in the sky

ContiConnect™ Yard

Düzenli olarak özel kontrol noktalarına dönen birden fazla aracın lastik basıncını izleyin.

A large number of new electric buses parked in the parking lot


İletişim

Fleet manager using a mobile phone and digital tablet while working in a warehouse.

Yenilikçi dijital lastik çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz?



İndirmeler

ContiConnect™ 2.0 Factsheet

ContiConnect™ 2.0 Factsheet

pdf 232 KB Download

ContiConnect™ 2.0 Live via Bluetooth Dongle

ContiConnect™ 2.0 Live via Bluetooth Dongle

pdf 319 KB Download

ContiConnect™ 2.0 Live via Telematics

ContiConnect™ 2.0 Live via Telematics

pdf 190 KB Download



Kılavuzlar

Yard Reader Station GSM Installation Manual

Yard Reader Station GSM Installation Manual

pdf 5 MB

Yard Reader Station LAN Installation Manual

Yard Reader Station LAN Installation Manual

pdf 5 MB

Bluetooth Dongle Installation Manual

Bluetooth Dongle Installation Manual

pdf 4 MB

ContiConnect Telematic Kit™ Installation Manual

ContiConnect Telematic Kit™ Installation Manual

pdf 4 MB



Beyannameler

Yard Reader Station GSM EU Declaration of Conformity

Yard Reader Station GSM EU Declaration of Conformity

pdf 117 KB

Yard Reader Station GSM Homologation Certificate

Yard Reader Station GSM Homologation Certificate

pdf 143 KB

Yard Reader Station GSM FCC Declaration of Conformity

Yard Reader Station GSM FCC Declaration of Conformity

pdf 47 KB

Bluetooth Dongle EU Declaration of Conformity

Bluetooth Dongle EU Declaration of Conformity

pdf 102 KB

Bluetooth Dongle FCC Supplier’s Declaration of Conformity

Bluetooth Dongle FCC Supplier’s Declaration of Conformity

pdf 38 KB

ContiConnect Telematic Kit™ Declaration of Conformity

ContiConnect Telematic Kit™ Declaration of Conformity

pdf 1 MB