Continental’den Emir Hazır Beton Sürücülerine Özel Lastik ve Sürüş Güvenliği Eğitimi!

09/05/2019
Continental'den lastik ve sürüş eğitimi_Emir Hazır Beton

Kurumsal sosyal sorumluluk misyonuyla eğitimlerini Türkiye’nin çeşitli yerlerinde sürdüren Continental Türkiye, Konya’da hazır beton sektörünün önde gelen şirketlerinden Emir Hazır Beton çalışanlarıyla bir araya geldi. Modern ve teknolojik geniş araç filosuyla sektöründe fark yaratan Emir Hazır Beton’un sürücülerine kamyon lastikleri ile ilgili kapsamlı bir eğitim veren Continental Türkiye, sürüş güvenliği, doğru lastik seçimi gibi konularda da sürücüleri bilgilendirdi. Ağır vasıta lastiklerinde özellikle hava basıncı ve yükleme şartları, dış etken kaynaklı hasarlar detaylı bilgilerin aktarıldığı eğitimde, katılan tüm sürücülerin lastik kaynaklı arızalar ve sürüş güvenliği konusunda yüksek farkındalığa sahip olması dikkat çekti. Eğitim, sürücülerin sorularının yanıtlanmasıyla son buldu.

Türkiye’nin çeşitli kentlerinde iş ortaklarıyla bir araya gelerek eğitimler düzenleyen Continental Türkiye, özellikle filo sürücülerinde lastik ve sürüş güvenliği konularında farkındalığı daha ileri seviyeye taşımayı hedefliyor.